woensdag 2 november 2011

Lieve vrienden en familie, enorm bedankt voor jullie meeleven in woord en gebed, ook voor de kaartenstuurders en sms'ers. Dit steunt ons enorm.

Nienke heeft vannacht goed geslapen. Vanochtend mochten we, ondanks matige bloedwaarden toch naar huis. Eenmaal thuis gekomen was Nienke erg onrustig, ze leek niet echt pijn te hebben maar eerder emotioneel. We mogen niet uit haar blikveld verdwijnen en als je in de buurt bent dan reikt ze naar je. Als wij dan eenmaal onder handbereik zijn dan wordt er gekletst en gespeeld. Nienke is inmiddels gewend dat er altijd iemand bij haar in de kamer is.
Bij het naar bed gaan bleef Nienke lang huilen. Toen Peter haar uiteindelijk oppakte moest ze veel overgeven. Het is voor ons lastig in te schatten tot in hoeverre ze hier al langer last van heeft gehad en wat de oorzaak is. Helaas kwam ook de sonde er mee uit dus de thuiszorg gebeld en de sonde opnieuw ingebracht. Nienke was na het overgeven duidelijk opgelucht en zo zonder sonde konden we nog een paar mooie foto's maken.
Nienke is uiteindelijk rond 22:00 weer naar bed gegaan en vlotjes in slaap gevallen.

Ruben hebben we vandaag opgehaald van het kinderdagverblijf waar hij vanochtend door Peter's moeder naar toe was gebracht. Peter en Ruben hebben Peter's moeder samen naar de trein gebracht. We zijn zelfs even met zijn allen in de trein geweest tot grote vreugde van Ruben. Bij het naar bed brengen van Ruben hebben we, zo goed en kwaad als dat kan met zijn allen in Ruben's bed gelegen; wat kunnen we daar van genieten! We moeten dan net als Ruben onze duim in de mond doen en ondertussen laat hij de auto's op zijn dekbed zien.

3 opmerkingen:

  1. Hoi Cobie en Peter, Ruben en Nienke,

    Heerlijk zoals je kan genieten van jullie gezin, de mooie momenten samen.
    Wij bidden dat God jullie veel kracht en liefde geeft in deze moeilijke, emotionele tijd.

    Groetjes Peter en Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk meisje met een lief lachje hebben jullie toch! Fijn dat jullie nu thuis weer kunnen genieten van elkaar. Ruben zal er zeker ook weer blij mee zijn en die auto's op zijn bed zijn ook heel belangrijk!
    Hopelijk kunnen jullie een beetje goed opladen voor de volgende periode.
    We vinden het heel fijn om via dit blog met jullie mee te kunnen leven. Jullie blijven allemaal bij ons in gedachten en in gebed.

    liefs Riemer en Renske

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Arjan en Annemarie3 november 2011 om 22:54

    Lieve Cobie en Peter,

    hopelijk lukt het slapen deze nacht wat beter. We bidden jullie moed en kracht toe om deze onzekere tijd te doorstaan.

    Romeinen 8 : 37 Maar in dit alles zijn wij meer dan overwinnaars door Hem Die ons heeft liefgehad.
    38 Want ik ben ervan overtuigd dat noch dood, noch leven, noch engelen, noch overheden, noch krachten, noch tegenwoordige, noch toekomstige dingen,
    39 noch hoogte, noch diepte, noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde van God in Christus Jezus, onze Heere.

    Heel veel liefs en zegen, Arjan, Annemarie en kinderen

    BeantwoordenVerwijderen