zaterdag 12 november 2011

Dit weekend zijn we met zijn drieen op een vakantiepark in Mierlo. De vader en moeder van Cobie verzorgen Nienke in Eindhoven. Dit geeft ons de gelegenheid om in elk geval de intensieve verzorging van Nienke even te laten voor wat het is en meer dan vijf uur achter elkaar te slapen. De situatie los laten lukt (uiteraard) niet echt. We bellen een keer of vijf per dag om te horen hoe het met Nienke gaat. De berichten zijn tot nu toe gelukkig goed; Nienke heeft doorgeslapen, veel gelachen en geen extra pijnstilling nodig gehad.

We kunnen nu ook even onbeperkt aandacht hebben voor Ruben. Aandacht die ook opgeeist wordt. Hoogtepunten tot nu toe zijn het zwembad, koos konijn en de stofzuiger. Voor diegenen die het nog niet weten, Ruben lijdt aan een soort van stofzuigerverslaving, alhoewel het lijden vooral voor ons is ;-)



4 opmerkingen:

  1. oh even rust, even bijtanken, hopelijk doet het jullie goed. Fijn dat Nienke in goede handen is.

    En geweldig zo'n goede huishoudhulp! Hier begint Nadine spontaan te zingen 'je hoeft niet bang te zijn' zodra ik de stofzuiger pak om te gaan zuigen, die heeft het er niet zo op...

    Riemer en Renske

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Arjan en Annemarie12 november 2011 om 23:04

    Wat een heerlijk mannetje die Ruben!

    Een vrolijk liedje voor Ruben:
    http://www.youtube.com/watch?v=b_Q8YA20S1k

    en voor jullie:
    http://www.youtube.com/watch?v=rQQm8LDAiTc

    Dat jullie dit weekend bij mogen tanken, volop zonder afleiding kunnen genieten en aandacht kunnen geven aan Ruben en elkaar, en toch e.e.a. wat los kunnen laten.

    God is bij jullie elke seconde van jullie leven,

    Arjan en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ontzettend goed van jullie dat jullie in deze zware periode tijd maken voor Ruben en voor elkaar, en wat fijn dat jullie zulke lieve en zorgzame ouders hebben waar Nienke in goede handen is.
    We blijven met jullie meeleven.

    Ewout en Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat goed van jullie, even er tussenuit en wat heerlijk dat je Nienke in goede handen achter kan laten!
    Mag ik Ruben ook een dagje lenen voor het stofzuigen, heb gister een kinderfeestje achter de rug met cupcake's versieren......er valt genoeg te zuigen voor hem ;-)!!!

    Blijf voor jullie bidden!
    Hele dikke knuffel, Gerita

    BeantwoordenVerwijderen