maandag 14 november 2011

Bij thuiskomst gisteren rond vijfen was Nienke erg vrolijk, bijna hyper. Rond achten ging ze vervolgens makkelijk slapen. So far so good....
Toen wij ook naar bed gingen was Peter al niet helemaal lekker. Veel gedraai in bed en uiteindelijk een paar keer overgegeven. Om Cobie nog iets te kunnen laten slapen is Peter maar op de zolder gaan slapen. Direct hierna, rond half vijf werd Nienke wakker dus die heeft het nog warme plekje naast Cobie ingenomen. Geheel in stijl heeft zij vervolgens na wat borstvoeding ook overgegeven, inclusief sonde. Om niet op de thuiszorg te hoeven wachten hebben we hem zelf maar weer ingebracht. Toen de rust weergekeerd was besloot Ruben dat 6 uur wel een mooi tijdstip was om op te staan. Een nacht om snel te vergeten.

Dankzij medewerking van de kinderdagopvang kon Ruben overdag daar naartoe. Peter heeft de hele dag op bed gelegen en Cobie en Nienke hebben samen het huishouden gedaan. Morgen rond 11 uur weten we of Nienke haar bloedbeeld voldoende is om met een nieuwe kuur te starten.

2 opmerkingen:

  1. Peter, Cobie en Ruben,
    Fijn dat jullie een weekendje naar Mierlo konden om een beetje uit te rusten en aandacht voor elkaar. En wat spannend voor jullie; we hopen en bidden dat het bloedbeeld voldoende is. Wat een spanning. Hopelijk is Peter weer opgeknapt. Sterkte voor jullie.
    Theon en Heleen Vliegenthart

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk dat het weekend goed is gegaan, ook met Nienke en de oppas! Fijn ook voor Ruben, een paar dagen volledige aandacht voor hem.
    Peter: van harte beterschap. Vervelend dat je nu ziek bent. Ik hoop zo dat het bloedbeeld goed is!

    Liefs, Franka

    BeantwoordenVerwijderen