zaterdag 5 november 2011

Afgelopen nacht was Nienke tussen 3 en 4 wakker en onrustig, het was ons weer niet duidelijk waarom. Overdag ging het heel aardig al is de verlatingsangst die ze momenteel heeft lastig. Peter en Nienke hebben vanmiddag drie uur gewandeld zodat Ruben en Cobie rustig konden slapen. Zie filmpje. 
Rond etenstijd, net toen de laatste pannenkoek klaar was moest Nienke overgeven. Sonde eruit, nou ja, dat begint al een beetje routine te worden. 

5 opmerkingen:

  1. 3 uur wandelen. Even rust voor Ruben en Cobie. Even bijtanken voor iedereen. Hopelijk krijgt Peter nu ook even een paar rustige uurtjes. Maar naar zo'n prachtig meisje kijken dat rustig is tijdens het lopen geeft hopelijk weer wat energie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Arjan en Annemarie6 november 2011 om 21:57

    We hopen dat jullie zo kunnen bijtanken als het kan. We bidden elke dag voor jullie, geen dag zijn jullie uit onze gedachten en gebeden. Veel mensen huilen met jullie mee. We spreken veel mensen die voor jullie bidden en die hopen/vertrouwen op dat God haar kan genezen.

    Het kan zo'n raadsel zijn het leven en op veel vragen hebben we als mens geen antwoord.
    God staat boven alles wat in onze levens gebeurt, geen moment gaat zonder Zijn weten voorbij. Jullie meisje is niet voor niets geboren, haar leven is niet zinloos.
    Ze is door God gewild en haar naam in Zijn boek geschreven. Nu is nog onduidelijk waarom dit alles gebeurd, maar later zul je weten waarom.

    Kijk altijd naar God op en kijk niet naar de ellende, hoe moeilijk ook. Dan zal Jezus Zelf zich onder je voeten plaatsen en je rots zijn waarop je staat. Hij zegt: kom maar en ik doe de rest.
    Heel moeilijk nu misschien, maar probeer veel te bidden en Bijbel te lezen ipv opgeslokt te worden door haar ziekte. Bid bij Nienke als je bij haar bedje zit ipv te kijken naar hoe ziek ze is. In moeilijke tijden in mijn leven heb ik daarin altijd ervaren dat ik me gedragen wist. God tilt je dan boven de ellende uit en geeft je richting en kracht om alles te dragen. Laat God de strijd aangaan tegen Nienkes/jullie ziekte. Hij maakt al je paden recht... :-)

    Veel sterkte, liefs en zegen, onze kindjes zijn er wonderlijk genoeg helemaal van overtuigd dat ze beter zal worden.


    Arjan en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is toch kostelijk en kostbaar beeldmateriaal! Wat een wijffie! Die mooie grote ogen, die handjes die alles willen grijpen en dat onderzoekende van vastpakken en naar de mond brengen! En een echte meid, hoor! Wat kan ze kletsen!! Dat zijn momenten om intens van te genieten! Ik kijk hier iedere dag even op om jullie leven te volgen en gericht voor jullie te kunnen bidden. Vaak wil ik een reactie geven, maar schieten woorden te kort. Dan is het niet te bevatten en ben ik met stomheid geslagen. Maar ook al zijn onze gebeden stamelend; ze worden wel gehoord!Gods trouwe Vaderarmen zijn om Nienke en om jullie heen. Veel zegen en kracht toegewenst. Hartelijke groet,
    Hanneke Mostert-Kleijer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Arjan en Annemarie7 november 2011 om 23:16

    Ik kwam dit nummer tegen op youtube, niet eerder gehoord en vond het zo mooi bemoedigend en opbouwend voor jullie dat ik m even hier post:

    http://www.youtube.com/watch?v=tPPkNMEioaY

    Veel kracht en zegen, Arjan en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Cobie en Peter

    Ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

    Susan ten Hoope (dialyse)

    BeantwoordenVerwijderen