zaterdag 22 oktober 2011

We zijn weer thuis. In principe mochten we vanmorgen om 9 uur al naar huis. Maar we moesten nog even wachten op medicatie. Toen we ze op gingen halen bleken het helaas de verkeerde te zijn, dus nog maar wat langer wachten. Omdat we rond 14.00 het wachten zat waren zijn we toen naar huis vertrokken. Rond 18.00 heeft een koerier de medicijnen thuis afgeleverd, ach het mag wat kosten....

Inmiddels merken we goed dat de chemo zijn uitwerking op Nienke gaat krijgen. Ze wordt stilletjes en bleker en wil het liefst de hele dag op schoot. Vrijdag a.s verwachten wij dat ze op haar 'slechtst' is. Daarna knapt ze hopelijk weer goed op om de volgende kuur aan te kunnen die gepland staat voor 9 november.

3 opmerkingen:

  1. Beste Coby en Peter,

    Langs deze weg willen we jullie laten weten dat we veel voor Nienke bidden. Coby ik hoorde een aantal weken geleden van je moeder wat er aan de hand is. Wij zijn erg geschrokken, maar weten dat het leven van Nienke in de handen ligt van onze Hemelse Vader.
    Ik heb me net aangemeld voor jullie weblog en ga het nu nog meer volgen. we kunnen dan ook gericht bidden. Dus als er speciale gebedspunten zijn, dan horen we het graag. Voor nu een goede nacht veel rust en morgen een goede zondag toegewenst.
    Liefs Annemiek en Peter van Middelkoop

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Coby en Peter,
    we hebben er geen woorden voor.
    We blijven voor jullie bidden!! Heel veel sterkte!
    groetjes Rolf en Nelleke Westerik

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Riemer en Renske22 oktober 2011 om 23:07

    Fijn dat jullie weer thuis zijn! We willen jullie en Nienke in het bijzonder nog even een dikke virtuele knuffel geven. In gedachten en gebed bij jullie.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen