donderdag 13 oktober 2011

Na het eerder genoemde wassen van gisteravond ging Nienke lekker slapen....dat was bijna te mooi om waar te zijn....... dat was te mooi om waar te zijn. Eerst bleek bij het inspuiten van de antibiotica rond twaalf uur dat de sonde daardoor verstopte waarna Cobie na veel gepruts de sonde gered heeft. Daarna werd Nienke rond drieen huilend wakker en was ze niet eenvoudig te kalmeren. Uiteindelijk is Peter maar op zolder gaan slapen, want aan samen wakker zijn heb je ook niks. Nienke heeft toen naast Cobie in bed een uur gespeeld waarna ze weer ging slapen. Gelukkig heeft Ruben ons een beetje gespaard want die werd pas om half acht wakker i.p.v. het meer gebruikelijke half zeven.

Overdag ging het goed al zijn wij op de een of andere manier doorlopend moe. Ruben kreeg een nieuwe "autoboven" oftewel autotransporter waar hij idolaat van is. Bij hoge uitzondering mocht de autotransporter mee het bed in. 'S avonds zijn we naar een Pannenkoekenrestaurant in Eersel geweest wat erg gezellig was. Op de terugweg begon Nienke te kletsen zoals ze nog nooit gedaan heeft.

Morgen wordt Ruben opgehaald door Opa en Oma om een week naar Schiermonnikoog te gaan. Peter gaat voor het eerst thuis wat proberen te werken en verder zijn er geen plannen.



2 opmerkingen:

  1. Hoi Coby en Peter
    Wat fijn dat jullie dat weer kunnen doen, met z'n vieren uit eten. Dat moet echt genieten zijn geweest. En die autoboven, hij is ook wel erg mooi!!!
    groetjes Jenny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Felicia Kisteman16 oktober 2011 om 21:28

    Hoi Coby en Peter,
    Wat goed dat jullie een blog bij houden.
    Wat fijn om te lezen dat jullie uit eten zijn geweest, blijkbaar heeft Nienke er ook erg van genoten, gezien haar geklets op de terugweg :-)
    Wij blijven voor jullie bidden. En jullie zijn in ons hart en gedachten. Heel veel sterkte bij alles.
    Groetjes,
    Aernout, Felicia, Jolijn, Britt en Esmee Kisteman

    BeantwoordenVerwijderen