zondag 4 december 2011

In de afgelopen twee dagen is Cobie's moeder weer in Nijmegen geweest. Zaterdag is ze gekomen samen met Ruben die ze op de heenreis op hadden gehaald bij Peter's ouders. We konden dus veel optrekken met Ruben in het Ronald MacDonaldhuis terwijl Cobie's moeder oppaste. Dit is voor ons een kleine vakantie.
Zaterdag hebben we op Nienke's kamer nog een beetje sinterklaas gevierd. Kadootjes verstopt en Ruben laten zoeken. Hij mocht ze allemaal open maken al waren ze niet allemaal voor hem bestemd. 
Vandaag zijn we met Nienke van de kamer afgeweest naar de centrale speelhal. Hier hebben we Nienke een schaterlach kunnen ontlokken door met Ruben onder de armen op haar af te rennen en net voor haar neus weer om te draaien. Wat Ruben doet blijft voor Nienke enorm fascinerend. Aan het eind van de zondag heeft Nienke helaas nog een keer over moeten geven. Morgen een spannende dag; het nemen van een biopt van het gezwel in de kaakbijholte en de voorlopige uitslag.

Verder zijn we vandaag in ons hoofd veel bezig geweest met het overlijden van een meisje van 11 bij Nienke op de afdeling. Dan is de dood zo dichtbij. We dragen de ouders en kinderen aan de Heer op.


3 opmerkingen:

  1. Cobie en Peter,

    We wensen jullie veel sterkte, voor nu als je geconfronteerd wordt met de dood dichtbij en ook voor morgen voor jullie eigen dochter.

    Cobie, toch ook weer leuk om je ouders op de foto te zien...

    Groetjes Peter en Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee lieve collega-ouders,

    wat maken jullie er het beste van in deze akelige omstandigheden en wat gunnen we jullie een onbezorgder begin met jullie mooie dametje. Zo aangrijpend, ook op afstand.

    Heel veel sterkte, en Gods KRACHT toegewenst!

    Liefs, Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat aangrijpend allemaal wat jullie meemaken. Lijkt me ook heel moeilijk om dit mee te maken op de afdeling waar jullie Nienke verblijft. We hopen dat jullie ook dit een plaatsje kunnen geven.
    Theon, Heleen, Lina en Minke Vliegenthart

    BeantwoordenVerwijderen