vrijdag 7 oktober 2011

Welkom op het weblog over Nienke.  Vanaf nu zullen we jullie over de ontwikkelingen rondom Nienke op deze manier berichten.

Bij Nienke is op 27 augustus de aanwezigheid van een kwaadaardige tumor in haar neusholte vastgesteld. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om een midline carcinoom. Deze vorm van weke-delen tumoren is zeldzaam, agressief en kent een (zeer) slechte prognose. Op dit moment wordt Nienke ondanks haar slechte prognose behandeld met chemotherapie.

We vinden het fijn als je een bericht achterlaat.


5 opmerkingen:

  1. Fijn om zo direct op de hoogte te kunnen blijven van jullie wel en wee. Al blijft het moeilijk om te zien, zo'n klein ding, en dan zo ziek. We blijven voor haar, en voor jullie, bidden.

    Jan en Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blijf genieten van de dingen buiten Nienke haar ziekte om, zoals haar tandjes of iets dergelijks. Denk positief hoewel dat hartstikke moeilijk zal zijn maar zo'n kleintje heeft al perfect in de gaten wat er bij jullie speelt. Slim van jullie om een website bij te houden, je hoeft het verhaal dan niet eindeloos te vertellen aan je omgeving en mensen kunnen wat makkelijker reageren op de situatie.

    Heel veel sterkte en een knuffel voor jullie mooie dochter Nienke.

    Jan & Gijsje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een goed idee om zo'n blog bij te houden. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen er altijd een kijkje nemen en lezen hoe het met jullie en Nienke gaat. Wij hopen dat jullie ondanks de ziekte van Nienke, toch elke dag van haar kunnen genieten.
    Geef Nienke een kusje van ons en heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.

    Sheila & Arnold

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Cobie en Peter

    Ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

    Susan ten Hoope (dialyse)

    BeantwoordenVerwijderen