zondag 9 oktober 2011

Afgelopen nacht heeft Oma bij Nienke geslapen. Dat ging best goed, vooral bij Oma slapen was fijn en dit was geheel wederzijds. Overdag zijn Opa en Oma grotendeels bij Nienke geweest zodat wij sinds lange tijd weer naar de kerk konden. Hoewel we hier tegen op zagen zijn we blij dat we geweest zijn. De steun en het medeleven dat we ontvangen vanuit de gemeente doet ons goed.

Nienke heeft ook vandaag geen koorts meer gehad dus op basis daarvan mogen we dinsdag of woensdag naar huis. Alleen te ver afwijkende bloedwaarden kunnen dit nog verhinderen.



2 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijk, dapper meisje hebben jullie toch! Goed om op deze manier mee te kunnen leven. Wat fijn voor Nienke dat ze zulke lieve ouders heeft, heel veel sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Peter en Cobie,

    Wat een goed idee om zo met jullie mee te mogen lezen en kijken. We hopen dat julie inmiddels weer samen thuis zijn. De foto's zijn aan de ene kant confronterend, omdat je er niet omheen kunt dat Nienke ziek is. Aan de andere kant ook prachtig om haar te zien, wat een mooi meisje en die lach..! Wat fijn en (denk ik) genieten dat ze ook weer bij je kan drinken Cobie, wel balen dat ze nog wel zo moet spugen, tis natuurlijk ook rotspul, die chemo. Goed om te lezen dat jullie wel van kleine dingen kunnen genieten, ook al voelt dit dubbel. Hoe gaat het nu met Ruben?

    We wensen jullie heel veel sterkte, we bidden voor jullie allemaal.

    Pieter en Petra

    BeantwoordenVerwijderen